Miliarakis wijnen, welkom in NL

 

Op uitnodiging van het familiewijnhuis Lyrarakis hebben Ruud en ik het grote wijnevenement Oenorama in Athene bezocht in maart 2018. Hier waren alle wijnhuizen van Griekenland vertegenwoordigd. Ik was vooral geïnteresseerd in wijnhuizen van Kreta die Tom en ik nog niet op Kreta hadden bezocht. Ik was aangenaam verrast door een paar wijnen die ik proefde bij Nikos Miliarakis. In maart 2019 hebben Ruud en ik deze wijnen nogmaals geproefd in het wijnhuis op Kreta.
Op een zonnig terras in Heraklion namen wij het besluit om een paar van deze wijnen op te nemen in ons assortiment. Ze zijn kwalitatief hoogstaand en ze zijn onderscheidend en hierdoor perfect aanvullend voor ons Kretawijnen assortiment.
Voor meer achtergronden van de wijnen zie bij “details” in onze webshop. Over het familie wijnhuis Miliarakis kun je meer lezen bij “druiven”.
Ook deze “kinderen van de zon” zijn wijnen met een verhaal. Yamas / Proost!