Lyrarakis VIP wijnproeflocatie….

Het is dat Tom en ik al getrouwd zijn, maar wat een schitterende honeymoon locatie.
Afgelopen juni waren wij op Kreta. Ik liet Tom het buiten wijnmuseum zien van familiewijnhuis Lyrarakis. Hier heb ik op 5 mei jl. al eerder over verteld, echt een aanrader.
Ruud en ik waren toen samen op Kreta om de wijnhuizen te bezoeken, onze eerste echte businessreis naar Kreta. Mocht ook wel een keer nu we 5 jaar bestaan. Onze eerste pallet wijn kwam op 21 februari 2014 in Opperdoes aan.
Wat ik nog niet gezien had, was de VIP wijnproefplek op loopafstand van de wijnkelder.
Ruud had deze in aanbouw gezien toen hij afgelopen april op Kreta was. Maar nu is deze klaar en de plek is werkelijk adembenemend mooi.
Middenin de wijngaard Psarades staat een hele grote olijfboom. Hieromheen is een vlonder gebouwd zo ook is de wijnproeftafel om de boom heen gebouwd. Een boomtouwkussen zorgt er voor dat je vooral je hoofd niet kunt stoten.
Toen ik daar zo zat, droomde ik van het organiseren van een wijnreis naar Kreta en het bezoeken van onze familiewijnhuizen en dan vooral hier zo zitten met dit schitterende uitzicht op de wijngaard, de druiven en de bergen….. ja, sprookjes bestaan!

Met zomerse wijngroet van Merel