KRETAWIJNEN VIERT GRIEKS PASEN in het Groene Kerkje in Lambertschaag

stand-Tasty.jpgfoto1.jpg blog groene kerkjeeieren kreta

met een wijnproeverij op zaterdag 11 april 2015 van 14.00-17.00 uur.

Wat het Kerstfeest is voor ons Nederlanders, is het Paasfeest voor de Grieken.

Vorig jaar viel het Griekse Pasen tegelijk met ons Pasen. Dit jaar vieren de Grieken Pasen op zondag 12 april. Pasen wordt in Griekenland altijd groots gevierd, hele families gezellig met z’n allen aan grote tafels, samen eten en drinken en vooral genieten van elkaar.

Wij willen je graag 9 wijnen laten proeven van het wijnhuis Lyrarakis op Kreta. Vooraf starten wij met de primeur van de eerste Kretense bubbel de ZaZaZu. De wijnproeverij wordt afgesloten met een glas wijn naar keuze die begeleid wordt met een bordje pikilia, ofwel Griekse kleine hapjes.

De kosten zijn € 15 per persoon. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan door aanmelding vóór 3 april 2015 bij info@kretawijnen.nl voorzien van je naam en met hoeveel personen je wenst te komen. Na aanmelding ontvang je een factuur. Zodra de betaling binnen is, is deelname aan de proeverij gegarandeerd. Je krijgt een bevestiging per mail. 50 wijnliefhebbers, op volgorde van binnenkomst, kunnen deelnemen aan de proeverij en vol = vol.

Wij vieren graag samen met jou het Grieks Paasfeest op zaterdag 11 april aanstaande, tot dan!

Met vriendelijke wijngroet,

Merel & Ruud

www.kretawijnen.nl

N.B. Het Groene kerkje heeft toiletten op de 1ste verdieping. Lift en toilet voor mindervaliden zijn helaas niet aanwezig.